resim
Michy Batshuayi-Atunga
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Belçika
  • 655
    https://gss.gs/3926630

    daha 1 ay önce kendisini güzelleyen entry girmiştim. takımımıza katılmasına çok sevindim. ben batshuayi'yi beşiktaş'a gelirken isteyen biriydim. beşiktaş'ta kötü sezon geçirdi dediklerinde de beğenen biriydim. fenerbahçe'ye transfer olduğunda da fenerliler burun kıvırmıştı ancak ben batshuayi'nin iyi performans göstereceğini tahmin ediyordum. nitekim yanıltmadı beni. fenerbahçe adına özellikle 23-24 sezonunun x factoru oldu. ligi bilen, istanbul'da yaşayan ve 2 sezondur 20 gol baremini almış bir adamı çözüyorsun hem de ezeli rakibinden. rüyanda görsen inanmazsın.

    maliyet konusuna gelecek olursak, yedek forvet için ligimizden hesap edelim. rej manaj'ı almak istedin minimum o da en minimumu 5 milyon euro maaş vericeksin en az 2 milyon euro onun da 3 yıllık maliyeti 11 milyon euro. batshuayi'nin 3 yıllık maliyeti 11.5 milyon euro.

    avrupanın üst düzey liglerinde oynamış, ligimizde 3 sezonda hemen hemen 60 gol atmış adamı böylesine bir sezonundan sonra alıyorsan, kimse kusura bakmasın oturtur sadece alkışlar, gururdan ağlarım. 2002-2011 dönemi galatasaray'ı yakından takip edenler ne demek istediğimi anlamıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın