resim
Ferdi Erenay Kadıoğlu
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sol Bek
Yaş:24
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 748
    dünkü maçta* bana göre artı ve eksi yönleri şu şekilde olan sol bek:
    +hücuma sürekli bindirme yaptı ve pas opsiyonu oldu.
    +pasları, ortaları etkiliydi.
    +ikili mücadelelerde ayakta kaldı.
    -defansif açıdan önemli zaaflar yarattı, stoperle ferdi arasına atılan uzun toplar hep etkili oldu ve sıkıntı yaşadık.

    bunun haricinde istiklal marşı söyleyememesi ama söyleyebiliyor gibi yapmasında bir problem göremedim. aynı şekilde türkçe bilmiyor oluşunda da bir problem bence yok. zamanında mehmet aurelio ile de başarılar yakaladık ve dünya futbolu bu tarz örneklerle dolu zaten.

    kendisini eleştirmek isteyen her bir sözlük yazarı elbette eleştirebilir. hem de galatasaraylı bir futbolcuyu eleştirme şartı olmadan, özgürce gelip eleştirebilir. galatasaraylı futbolcuların yerinin gözümüzde ayrı olması kadar doğal bir şey yok ama buna gerek de yok, herkese ve her şeye objektif bakan yazarlar da gelip ferdi'yi gayet eleştirebilir. fenerbahçe topçusu diye eleştiremeyecek miyiz?

    bunun dışında normal bir futbol ikliminde olmadığımız için diğer avrupa ülkeleri gibi de davranamıyoruz. daha dünkü maçtan önce ferdi kadıoğlunun başkanı benim teknik direktörüme terörist artığı dedi, şimdi ben bu kulübün futbolcusuna nasıl objektif gözle bakabilirim? insanları ağır şekilde eleştirirken normal bir iklimde olmadığımızın da unutulmaması gerekiyor. sırf ağzı bozuk başkanın istediği olmasın diye bize her saldırana zeytin dalı uzatmak zorunda değiliz. galatasaray taraftarının bu yaptığını fenerbahçe ve beşiktaşlılar on kat fazla yapıyor, sosyal medyada biraz takılırsanız rahatlıkla görebilirsiniz.

    daha dün socratesin canlı yayınında mehmet demirkol ile röportaj yapan vatandaş "barış alper çok kötü oynadı, herhalde portekiz maçında şans bulamaz" diye ifade yöneltiyor, sonra fenerli topçuları övüyor falan, bunlar medyada bile yapılıyor.

    o yüzden galatasaray taraftarının ferdiyi eleştirip de galatasaraylıları eleştirmediği için iki yüzlü olduğunu düşünüyorsanız, aynı tepkiyi fenerbahçe ve beşiktaş taraftarına ve medyaya da vermeniz gerekir yoksa siz de iki yüzlü olursunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın