• 270
    olası eşleşmelere baktığımızda aslında grup ikincisi olarak çıkmak bayağı avantajlı görünüyor. yani her şey yolunda giderse üst tabloda portekiz, almanya, ispanya, hatta belçika grup lideri olamazsa birbirleriyle kapışacaklar. alt tabloya ise sadece ingiltere, fransa ve italya kalıyor ki fransa bile hollanda'nın gerisinde kalırsa bir anda üst tabloya geçiyor. aynı zamanda da çeyrek finalde ingiltere italya eşleşmesi büyük ihtimal görünüyor.

    üst tabloda çeyrek finallerde muhtemel bir almanya-ispanya ve portekiz-belçika ya da portekiz-fransa eşleşmesi görebiliriz. grup ikincisi olursak bu takımlardan uzak durabiliriz ama şöyle de bir şey var, grup birincisi olursak 3.lerden biriyle eşleriz, çeyrekte de karşımıza gelecek en iyi rakip fransa ya da hollanda olur. yarı finalde ise almanya-ispanya'dan biriyle oynarız. alt tabloda ise aslında aynı rakipler var. yani çeyrek yerine 2.turda hollanda ya da fransa ile oynarız, çeyrekte ise düşük profilli bir takım gelme olasılığı çok yüksek.

    biraz karıştı ama sonuç olarak şunu söyleyebilirim, grup birincisi olursak çeyrek finalde elenmemiz büyük ihtimal, grup ikincisi olursak 2.turda elenmemiz daha büyük ihtimal ama 2.turu geçersek yarı final yüksek ihtimal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın