• 16
    leao ilk maçta pek de etkili değildi. ancak yine de karşısına mert müldür veya zeki çelik ile çıkmaktansa barış'ı bu maçlığına o bölgeye çekmek bir seçenek olabilir.

    ismail yüksek forma giyebilirse bruno fernandes'e yakın oynatıp ferdi ve abdulkerim ile bernardo silva'nın alanını kapatmaya çalışabiliriz.

    iki bekimizi de ileriye çok fazla çıkartmadan oynamak, geçiş hücumu yememek noktasında önemli.

    orta sahada kaan - ismail - hakan üçlüsü ile daha dirençli bir yapıya kavuşabiliriz. iş biraz da dönüp dolaşıp arda'yı 10 numara pozisyonunda oynatmak noktasında sıkıntıya giriyor. arda'yı o pozisyona çekersek orta sahada hakan ve bir isme daha kontenjan kalıyor. bu da direnci düşürüyor. arda'yı sağ açığa çekersek arda'nın verimi düşüyor.

    maçın belli bir bölümünde kerem - yunus ikilisini görmek isterim. neticede santraforsuz oynuyoruz. çizgiyi takip eden isimler yerine içeriye girmeyi seven, pırpır, merkezi delebilecek, verkaç yapabilecek, ceza sahası içerisini karıştırabilecek, şut tehditi olan iki isimden bahsediyoruz ve böylesi bir kadro yapılanmasında başka bir aternatifimiz yok. en az 30 35 dakika bu ikilinin neler yapabileceğini görmek güzel olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın