resim
Michy Batshuayi-Atunga
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Belçika
  • 568
    delinin biri kuyuya 7 milyon imza parası diye bir taş atıyor ardından millet batshuayı'ye burun kıvırmaya başlıyor, okan hoca batshuayı dediyse batshuayı gelecek kardesim, he yok iheanacho mu dedi iheanacho gelecek o zaman. siz neyin ne kadara alinacagini biliyorsunuz da bu ise senelerini vermis yillardir direkt olarak icinde olan okan hoca bilmiyor mu? ligi bilen, yedek kalmayı sorun etmeyen, kadromuzda bulunmayan atletik özelliklere sahip, her sene 20+ gol katkısı vermiş mis gibi bir yedek forvet işte adam. oyle sacma sapan paralara falan da gelmez ayrica her okudugunuza inanmayin.

    yahu sizin basinizda iki senedir kirmadik rekor birakmayan ve dogustan galatasarayli bir teknik direktor var az sakin. bu adam sizi bile bile atese atar mi bi kendinizi onun yerine koyup dusunun bunu. hepsini bir kenara birakin zaten bu adam futbolu da piyasayi da sizden kat be kat iyi bilen bir adam bunu artik bir kabullenin once.

    sizlere kalsa her mevkiye galatasaray seviyesinin yakınında olmayan ama 4 sene sonra iyi paraya satılma ihtimali bulunan oyuncu alalım ama bu sürede şampiyon da olalım istiyorsunuz. fm degil kardesim bu is oyle bir dunya yok. hep ornekler sunulan o ajax o meshur donemine gelebilmek icin 4 sene sampiyon olmadi. aynı mantıkla çok yakın bir zamanda taylan'ları emre kılınç'ları futbolcu ilan ettiniz, ismi geçen futbolcular için taylan'dan alacağı her saniye zarar yazar falan dediniz, 100 tane ndayishmiye'yi 1 tane ali yavuz kol'a değişmem dediniz, öyle yapılınca ve doğal sonucu olarak takım tepetaklak olunca da fatih terim'in ayağını kaydırdınız.

    şimdi de gözünüzü okan buruk'a diktiniz sanırım. vinicius'u alalım 700bine oynuyor, icardi olmadığı zamanlarda yerini müthiş doldurur ne dersiniz keser mi sizi? orta sahaya da fm wonderkidi gustavo assuncao alalim. veya getirelim arjantin'in koyunden bir baska fm wonderkidi ontivero gibi carrusca gibi takilsin bir kac sene ne dersiniz? ama sonuclar fmde aldiginiz gibi olmayinca da takim oyunu, oyuncu degisikligi, kadro muhendisligi cart curt diye aglamak stada gelmemezlik yapmak yok sonra bastan anlasalim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın