resim
Michy Batshuayi-Atunga
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Belçika
  • 566
    nevzat dindar'ın haberine göre 7-8 milyon euro imza parası ve yıllığı 3 milyon euro'dan 3 yıllık anlaşmaya yakın olduğumuz oyuncu.

    şahsen nevzat dindar'ın haberlerine gram inanmıyorum fakat eğer doğruysa, zaha'ya bile 2.330 milyon euro imza parası verdiğimiz yerde, batshuayi'ye en az 7 verirsek çok çok büyük bir kazık yemiş oluruz. torreira, barış, kerem veya x bir oyuncumuz yerinde olsaydım da ciddi anlamda isyan eder, başlarım böyle işe deyip giderdim.

    tamam, imza parası illa ki verilecek ama bu en fazla 2 milyon euro olmalı. yıllık 3 milyon euro'da verilmemeli çünkü orta sahayı sırtlamaktan helak olan torreira'nın bile 2.750 aldığı yerde, batshuayi'nin daha az alması lazım. batshuayi'ye 3 vereceksen de, torreira'nın yıllığına zam yapman lazım. ona zam yaparsan barış gibi oyunculara da zam yapman gerekecek. yani nereden bakarsan bak elinde kalıyor. bunun içine bir de böyle uçuk imza paraları da girerse az kazanan ama çok mücadele eden oyuncularımızın yanında diğer oyuncuları da kaybederiz.

    yönetim inşallah böyle bir hata yapmaz diyeceğim ama işte dursun özbek yönetiminden bahsediyoruz. 8 bonservis ve yıllığı max. 2.5 gibi miktarlara nice güzel yedek forvetler bulabilecekken, gidip batshuayi'ye falan bunları vermek...
    yok abi düşünmek istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın