• 315
    gerçekten bayağı kötüyüz. bu kadarını da beklemiyordum, rakip gürcistan ama bizden çok pozisyonları var aslında; uzaktan şutlarla ve boş kaleye gol atarak 3-1 kazandık işte.

    samet akaydın'dan korksam da en iyi savunmacımız oydu, tebrikler. kaan ayhan kötüydü, ismail yüksek sakat vs. değilse oraya o monte edilse daha iyi olur gibi. defansif açıdan takımın birbirine alışması lazım, onu değiştirelim vs. değil de genel olarak bir anlaşmazlık vardı. dediğim gibi kaan'ın bireysel performansı da kötüydü orta sahanın defansif kısmını da defans sayarsak. zaten başka da şu çıksın bu oynasın diyeceğim adam yoktu, bireysel olarak takım ortalamasından kötü başka adam da yoktu.

    orta saha iyiydi, yani beklenen gibi oynadılar. bireysel olarak da iyiydiler.

    ofans kısmında ise arda güler kötüydü, efsane bir gol atması bir şey değiştirmiyor. barış alper yılmaz da kötüydü ama arda kadar ne kenan yıldız ne de barış işe yaramaz değildi. sorun şu ki bizim bir forvetimiz yok; birilerinden forvet oluşturmaya çalışıyoruz ama ilgili kişilerin forvet alışkanlığı olmadığından sıkıntı yaşıyoruz. hep denir; atanla tutanın iyi olacak diye. bizde ikisi de iyi değil kabul edelim ki. genel olarak oyun kalitemiz de kötü zaten. yani turnuvadan bir şey beklemek abesle iştigal.

    forvetimiz olmadığı bilindiğinden forvetsiz bir yapı üzerine takım alıştırılsaydı keşke, bu turnuvanın ortasında olmaz; hazırlık maçlarından yapılması lazımdı. pırpır, sürekli yer değiştiren 3 kanat oyuncusu ileri atılıp değişmeli forvet pozisyonuna geçselerdi misal. belki hazırlık maçlarında denenmiştir böyle garip taktikler, ben bilmiyorumdur * o yüzden çok konuşmayayım. barış'ın defansı geride kuran takımlara karşı forvette iyi olması çok zor gibi görünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın