resim
Michy Batshuayi-Atunga
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Belçika
  • 526
    ali koç, acun, mourinho şöyle sükseli isimli forvet bakıyor ama baktığın zaman dzeko batshuayi ikisi de katkı vermiş adamlar. kimi alsalar dzeko veya batshuayi 3. forvet durumuna düşecek. o yüzden fiyat kırmak istiyorlar yıllık 3.2 milyon euro’dan.

    bizim açımızdan olayı değerlendirdiğimizde; icardi bir forvetten ziyade fenomene dönüştü. yürüyebiliyorsa sahaya çıkar son dakikaya oynamaya çalışır. arkasına genç gelişime açık bir adam olsan süre bulamaz, yaşlı kurt bir golcü koysan hem çok para ister, hem sürekli kendini hazır tutar mı riski var.

    batshuayi, istanbula adapte olmuş, mertens’le arası iyi olan, fiziği diri ve profesyonel şekilde kendine bakan, yıpratıcı tarzıyla ligimizde iş yaptığı kesinleşmiş bir forvet.

    icardi batshuayi ikilisi, fener’in dzeko’ya artı hangi çuvalla para isteyen veteran gelirse gelsin daha baskın gelir. batshuayi katkı sağladıkça fener taraftarının çıldırması da cabası.

    biz de bir şekilde bir forvet alacağız. bonsersivi yıllık ücreti filan derken ne kadar fark olur batshuayi’den bilemiyorum. sonuçta zaha’ya 4.2, ziyech’e 3.1, tete’ye 2.8 milyon euro verebilen takımız. gomis’e 1 milyon euro fazla vermedik diye diagne’ye filan 13 milyon euro vermek zorunda kaldık, uzun süre forvetsiz kaldık.

    az çok gönlü varsa gelmeye, sanki alıp fişi çekebiliriz. tam fener’e zarar vermelik, bizim kadromuzu daha da kaliteleştirecek şartlarda topçu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın