resim
Léo Michel Joseph Claude Dubois
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:29
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 1268
    --- alıntı ---

    leo dubois: galatasaray'da ilk sezonumun ardından artık kulüpte olmayan birinin adaletsiz bir kararına kurban gittim. avrupa transfer dönemi bitmişti ve beni şampiyonlar ligi listesinden çıkarıp yerime tottenham'dan iki oyuncuyu aldı. bunu kabullenmek çok zor oldu.

    oynayamama riskiyle neredeyse başka şansım kalmamıştı. iki seçenek vardı. ya bu adaletsizlik karşısında kulübe hukuki yollardan saldıracak ve çatışma yaşayacaktım, ya da türkiye'de sportif bir seçim yaparak bir çözümü kabul edecektim. başakşehir devreye girdi. türk transfer piyasasının bitmesine on dakika kala anlaşmaya vardık! ama doğru seçimi yaptım. kulüp 19. sıradayken geldim. süper lig’i 4. sırada ve avrupa bileti alarak bitirdik. bu yükseliş güzel bir deneyim oldu. hırslı ve bana çok şey katan bir teknik kadroya sahip bir kulüp keşfettim. öyle ki, ayrılırken başkan bana onursal bir ödül verdi.

    --- alıntı ---

    erden timur'a sallayan futbolcu.

    ek bilgi: bu sezon prag maçlarında berkan bek oynadı. içerideki münih maçında kazımcan bek oynadı.

    adam bir imzasıyla ilk sezon asıl mevkisi olmayan yerde oynamaya başladı(bize gelmeden önce lyon'daki son iki senesinde sol bek maçı yok, gençliğinde var), ikinci sezonda da avrupa'da transfer dönemi kapanmışken oynamayacağı söylendi, sene içinde olay çıkarmak varken, hatta hukuki yollar aramak varken konuşmayı da sezon sonuna bıraktı.

    bu sezon kalsaydı jokerlerden biri olurdu diye düşünüyorum. röportajının devamında oynadığı pozisyonlara, çağdaş atan'ın kendisini maç içinde 6 ve 8'e bile yönlendirdiğine vs. değinmiş. tam okan hocanın versatile oyuncularından olacak kumaşı var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın