• 6
    bence kulüp olarak sahiplenmemiz gereken ifade. deportivo'nun stadyumuna türk bayrağı asması gibi bir tavırla yaklaşmalıyız. hatta kulüp sosyal medyadan buna yönelik bir çalışma yapmalı.

    malum: bilinen, belli

    çalakalem bir örnek metin yazacağım, gelmiş geçmiş tüm avrupa ve türkiye zaferlerimizin ve galatasaray forması giyen yabancıların olduğu bir klipte dış ses olarak kullanıldığını düşünün. ses olarak da aklıma neden bilmem cem davran geldi. onun sesinden hayal edebilirsiniz.

    "türkiye'nin avrupa'da en başarılı takımı kim? cevap malum. kupalar, zaferler, tarihlere sığmayan hikayeler, malum. kuzey afrika'dan güney amerika'ya, dünyanın neresine giderseniz gidin, türkiye denince insanların aklına gelecek ilk renkler malum. dünyanın her coğrafyasında başarılarıyla insanları sokağa döken, türkiye'nin sosyal medyada en çok takip edilen, uluslararası kuruluşlar tarafından en çok saygı gören kulübü, malum. dünya yıldızları, rekorlar, enler ve ilkler, malum. tarihimizden aldığımız güç, taraftarımızdan aldığımız enerji ve başarılarımızdan aldığımız ilhamla, daha iyilerine imza atmak için 2024-2025 sezonunu açıyoruz. galatasaray... mağlup değil, malum."

    yap şuna benzer bir reklam, malum kelimesini "ünlü ve başarılı" anlamıyla ikame et, bak bakalım bir daha ağızlarına alabiliyorlar mı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın