resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9485
    erinç bilican'ın çok güzel bir sözü var kerem ile ilgili.

    millet çakma komutanına sahip çıktı da siz bi kaptanınıza sahip çıkamadınız. cidden yazık demişti. sonuna kadar da haklıydı.

    kerem gider kalır bilmiyorum da gelecek yıllarda aidiyet hisseden, takıma sahip çıkan, zor zamanda sorumluluk almaya çalışan türk futbolcu bulamayacağız. bu camia kendi evlatlarını ve efsanelerini yeme ve yıpratma konusunda bir uzman. hayatı galatasaray'da geçmiş, 8 galatasaray şampiyonluğu, 6 türkiye kupası, 1 uefa süper kupası ve 1 uefa avrupa kupası kazanmış bülent korkmaz'a bile neler deniyor buralarda. aynı şekilde fatih terim'e. berkan kutlu'nun da gitme sebebiydi bu durum. sonra geri dönünce anladık takımda böyle adamların var olması gerektigini. sadece saha içi değil, berkan kutlu takımda olmasa sacha boey bayern münih'e gitmek için telefonlara cevap vermeyecekti. berkan belki de sadece varlığıyla galatasaray'a milyon eurolar kazandırmıştır. ama ilk kötü oynadığında o da çılgın gibi eleştirilecek.

    stadyuma giden taraftar topluluğuna her maç ne olursa olsun oyuncu ıslıklamayın diye not verilmeli. adamlar top kaybına sinirlenip ıslığa başlıyor.

    yabancı hayranlığına hiç girmeyeceğim. kendi evlatlarına sopayı göstermede hiç geri kalmayan galatasaray taraftarı, konu yabancı futbolcu olunca kötü de oynasa haydi oğlum az kıpırdandın gibi diyerek asla tepki göstermiyor, bi umut bekliyor iyi oynayacak diye. hiç kafayı sergio oliveira'ya takan gördünüz mü? seneye takımda kalsa kötü topçu değil, değerlendirilmesi lazım diyen çıkar. aynı şeyleri bir türk futbolcu yapsa florya'dan içeri giremez okan hocaya saygısızlık yaptı diye car car konuşurlar. selçuk inan'a da yapıldı aynı şeyler.

    sonuç olarak kerem gider kalır belli olmaz ama kalırsa şu çocuğa kötü oynadığında bir kez destek olmayı deneyin yeter. eleştiri illaki olacak ama insanlar yaptığı eleştirinin sahadaki olumlu etkilerini hemen görmek istiyor. mesela first touch'ını geliştirmesi lazım. muhtemelen bu durumu ezel'in kör annesi de biliyor. kerem bunu ciddiye alıp çalışıyor olabilir ama hemen etkilerini göreceksiniz diye bi durum yok. berkan kutlu sezon sonunda sol ayakla köşeye vurarak attığı gollerini 1 senedir deniyormuş mesela.

    gitse de kalsa da son 3 sezondur hem şampiyonluklara hem de ligde kalmamıza verdiği büyük katkının unutulmaması gerek. çakma komutan ali sami yen'de taraftara artistlik yapınca ilk tepkiyi koyan adam kerem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın