resim
Vincenzo Montella
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:50
Uyruk:İtalya
  • 418
    kadro yapımız, oyuncularımız filan öyle dağınık ve karmaşık ki birlikte oynama alışkanlığı kazanmak zaten imkansız. bu öyle birkaç hazırlık maçıyla edinilebilecek şeyler değil zaten. sakatlıklar, formsuzluklar da cabası.

    düzenli 11 ve birlikte oynama alışkanlığı bu kadar kısa periyotta mümkün değil yani. milli takımımız için tarihte neredeyse hiç böyle bir şey olmadı zaten.

    milli turnuvalarda her maçın hikâyesi, havası farklı olur. oyuncuların psikolojik, fiziksel ve mental durumları maç içinde anlara damga vurur genelde. montella da bu tarz bir hoca olduğunu kanıtladı. maç maç, rakip rakip, dakika dakika günlük ve anlık reaksiyonları başarılı bir hoca.

    bu bağlamda birlikte oynama alışkanlığı ve belli bir düzen olmaması dezavantaj gibi görülebilir ama bu lehimize çevirebileceğimiz durum. almanya'ya zamanında kazım kazım'larla, uğur boral'larla kök söktürdük. biz kimlerle ne oynayacağımızı bilmiyorsak rakipler de bilmiyor. doğru bir motivasyon ve planla her maçın bize gelmesi mümkün. enseyi karartmaya gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın