• 117
    https://x.com/.../1799934035931623707

    --- alıntı ---

    sevgili galatasaray taraftarı,

    @cocacola_tr milli takım için hazırladığı euro 2024 reklamında, fenerbahçe holiganı gökhan özoğuz'la çalışmış haberiniz olsun.

    türkiye cumhuriyeti'nin en başarılı ve saygın takımı galatasaray'a karşı akıl almaz şekilde hakaretler eden ve saygı duymadığını dile getiren, sosyal medya hesaplarında gerçek dışı haberler paylaşarak türk futbolunun kaosa sürüklenmesine sebep olan, tarikatçı ve esrarkeş gökhan özoğuz bu reklamdan 5 milyon tl üstünde gelir elde etmiş.

    "gururumuzu yükselten bu milli duygu #herşeyinüstünde" mottosuyla yayına çıkan reklam filminde, 35 milyondan fazla galatasaraylı gözardı edilmiştir, milli birlik ve milli takım olgusu dalga geçilircesine bu isimle anlatılmıştır.

    bu kepazeliğe karışan isimleri bilgiler geldikçe bu tweet'in altında paylaşmaya devam edeceğim.

    galatasarayımıza aşağılıkça ithamlarda bulunup sonra milli duygu ayaklarına yatmak mı? öyle bir dünya yok.

    unutmayın,

    “biz herkesin kafasını çevirdiği her yerdeyiz. arkasındayız, önündeyiz. her masada, her yerde, her zerresindeyiz.”

    --- alıntı ---

    galatasaray'a hakaretler etmesinin ödülünü almış. millet galatasaray'a hakaret edip el üstünde tutulacağını biliyor. biz de "güçlü camia güçlü kulüp" diye caka atıyoruz.

    galatasaray saha içinden başka bir yerde asla güçlü değil. bu gerçeği kabul edip çalışmaya başlamazsak daha çok üçüncü dünya ülkesi muamelesi görürüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın