resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11835
    başardığı her şeyi tırnaklarıyla kazıyarak başaran hocamız. binbir türlü zorlukları, engelleri aşarak rakibimizi kolluyorlar, bizi düşürüyorlar demeden gereğini yaparak 102 puan gibi kırılması güç bir rekorla şampiyonluğa ulaştı.

    hep diyoruz ya her sene daha zor, bu sene ise en zoru. dizayn edilmiş bir medya, paralı kalemler, etki altına alınmış hakemler ve azılı galatasaray düşmanı servet yardımcı'nın tff başkanlığına "atanma" süreci.

    ama zalimin zulmü varsa bizim de okan hoca'mız var. hakemler şöyle, böyle bakmaksızın çıktı zorla kazandı maçlarını. ne hakem kurtarabildi ne bir başkası. zorla, ittirmeyle 99 puan aldırılan bir kulübe karşın kanırta kanırta 102 puan kazanarak şampiyonu "dış mihraklara" bırakmadan yine kendisi belirledi.

    bu yüzden bir yolunu bulacak ve işleri yine yoluna koyacaktır. çünkü bu adam öyle çok konuşulmasa da kazanmaya bağımlı bir adam. kazanmak için yaşıyor, kazanmak için nefes alıyor. bu yüzden yine o kazanacak.

    son olarak, şu an erden timur'un da olmadığı bir galatasaray'da taraftarın güvendiği tek isim ama dikkat et hocam, bu sezon seni de fatih hoca gibi galatasaray'dan koparmak için her şeyi yapacaklar. euro 2024'te alınacak olası bir kötü sonuçta milli takım için en büyük aday olarak sen konuşulacaksın. medya baskı yapacak, tanıdıklar araya girecek ama bu oyuna sen gelme hocam. fatih terim geldi, sen gelme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın