• 37
    yedek forvet ifadesini icardi'nin varlığı ile birlikte ele almak lazım. şöyle ki, icardi dediğimiz oyuncu öyle kıldı, tüydü deyip sahaya çıkmaktan imtina eden bir oyuncu değil, yeri geldiğinde değil resmi, hazırlık maçlarında dahi sürekli ilk 11 çıkmak ve mümkünse 90 dakika sahada kalmak isteyen bir oyuncu.
    lider ruhlu ve takımının davasını kendi davası gören, sahiplenen, aidiyet duygusu yüksek bir oyuncu.
    aslında tüm bunlar bir paradox oluşturuyor.
    yani icardi'miz var diye ne kadar şanslıysak, tüm bu gerçekler iyi bir yedek forvet almamıza da ket vuruyor maalesef. hangi iyi yedek forvet 3-5 maçta bir o da 5-10 dakika süre almayı kabullenerek gelir bilemiyorum.
    bu da ya gelişim çağında ümit vadeden bir forveti (ki onun da oynayarak gelişmesi durumu söz konusu) ya da gomis gibi, dzeko gibi futbolunun son deminde 35'lik bir ismi işaret ediyor.
    diğer yandan bu sezon bazı gerçekleri de göz ardı etmemeliyiz.
    sadece icardi değil, şampiyon olan takımımız 2 yıl daha yaşlandı, artık tempolu, önde basan oyunu oynamada geçtiğimiz iki yıldaki performansı göremeyebiliriz.
    bu nedenle, evet kadro çekirdeğini korumak önemli ancak gelecek takviyelerin takımın atletizmini ve temposunu yüksek tutabilecek kalibrede olmaları da şart bence...
App Store'dan indirin Google Play'den alın