• 135
    iki tarafın da dibine kadar tutsak ikilemi yaşadığı bir yayın oldu. ikisi de birbirlerinin boklarını üstü kapalı bir şekilde de olsa ortaya döktüler. ne kadar pislik, ne kadar suça bulaşmış adamlar olduklarını bir kez daha kendi ağzılarından duymuş olduk. tutsak ikilemini bilmeyenler için: https://tr.wikipedia.org/wiki/Tutsak_ikilemi

    zaten ne bok olduklarını çok iyi biliyorduk ama kendi ağızlarından duymak önemli. konuşulan konular:

    - ali koç yayına nikah şahidiydim ondan geç geldim diye başladı ama sonradan anladık ki ikisi de tam kadro gelmiş, yayından önce kavga çıkmış. kurtlar vadisi gibiydi, stüdyodan çıkarttık dediler. ama ikisinin de yöneticileri stüdyodaydı hala.
    - fenerbahçe mou ve irfan can transferi başta olmak üzere bir sürü transferde açıktan para vermiş.
    - aziz yıldırım da ali koç da troll ordularına para akıtmış.
    - ali koç 3 temmuz'u tertiplemekle suçlanmış. 100 küsür kişi cimer'e yazmış.
    - ali koç zamanında 3 temmuz'u tertiplemekten suçlanıp ifadeye çağrılacakmış ama aziz yıldırım engel olmuş. (yememiş)
    - 59 öncesi şampiyonluklar yalan olmuş. ali koç mektubunda çok acayip şeyler yazmış, o yüzden o talep asla kabul edilmezmiş.
    - ligden çekilme şovu yaptıklarında spk ali koç'u çağırıp karşısına çekip çok fena ayar vermiş, içinizden geçeriz demiş. ali koç "onlar çağırmadı biz kendimiz gittik" diye kıvırdı ama aziz yıldırım daha inandırıcıydı.
    - ali koç, 2 nisan kongresini ilan ederken ligden çekilirlerse ceza ödeyeceklerini bilmiyormuş. ağzından çıkan en inandırıcı kısım buydu, zeka seviyesiyle uyumlu çünkü.
    - ali koç aziz yıldırım'ın ekibindeki kişilerin özel ilgi alanlarına kadar biliyor ve mafya babası gibi laf arasında geçirip gözdağı veriyor.
    - londra'da baronlar varmış ve bunlar ali koç'u destekliyormuş. ama asıl dertleri aziz yıldırımmış. (burayı çok fena gümbürtüye getirdiler ben anlamadım neyi kastettiklerini.)
    - fenerbahçe geçen sene birkaç kere tecavüze uğramış ve mou aptalmış. *

    özetle galatasaraylı olmakla ne kadar iftihar etsek az. boğazlarına kadar boka batmış boka durumdalar ve kendi ağızlarıyla itiraf etmiş oldular.

    ek: bahsettikleri yayın öncesi olayları:

    https://x.com/...tTweetUser=Murat_ide

    bu da çıkışları ve dışarıda bekleyenler:

    https://x.com/.../1799553698764374053
App Store'dan indirin Google Play'den alın