resim
Lucas Sebastián Torreira di Pascua
Takım:Galatasaray
Mevki:Ön Libero
Yaş:28
Boy:1.66
Uyruk:Uruguay
  • 3361
    espn'e üzerinde galatasaray tişörtüyle konuşmuş, fenerbahçe'yi oralarda da rezil etmiş futbolcumuz. razıyız. forza cimbomda çevirisini yaptık. youtube yayını için (https://www.youtube.com/...si=8B9ynd18NmLyKMxg)

    tüm anlatımı buraya da bırakıyorum.

    --- alıntı ---
    "fenerbahçe'ye 3 pasla gol attık!"

    - "biz fenerbahçe'den üstünüz!"

    ispanyol muhabir: "lucas, seni süper kupa finaline geri götürmek istiyorum, ki bunu tüm gazetelerde gördük. sahaya çıktığında rakip takımın u19'la çıkmalarını görmek nasıl bir duyguydu?"

    lucas torreira: "evet, her şey çok tuhaftı. türkiye'de her şey biraz medyatik. fenerbahçe ile aramızda her zaman fark var, biz üstünüz.

    sosyal medyada da her zaman çok fazla tartışma oluyor ve bu da hakemlerle ilgili tartışmalara yol açıyor. süper kupa'dan önceki hafta fenerbahçe'nin trabzonspor ile yaşadığı sorunu hatırlıyor musunuz bilmiyorum. süper kupa'dan önceki hafta, federasyon bazı oyunculara ceza verme kararı aldı.

    bunun süper kupa'da oynamalarını engellediğini sanmıyorum ama biraz dezavantajlı olduklarını düşündüler ya da biz kendi açımızdan böyle gördük.

    haftalar boyunca gelip gelmeyeceklerini, u19'larla geleceklerini ya da gidip yedi oyuncuyla maça çıkacaları gibi pek çok seçenekleri vardı. konferans maçlarını bahane ediyorlardı. ayrıca istanbul'dan çok uzakta bir şehirde oynadık ve insanlar için de güzel olurdu çünkü o şehirde bu büyüklükte çok fazla maç oynanmıyordu.

    dürüst olmak gerekirse biz de şaşırdık. çok garipti çünkü onlardan hiç kimse yoktu, sadece bizim taraftarlar vardı. geldiklerinde normal ısındık. içeri girdiğimizde sanki bir oyun oynuyorlarmış gibi bir tavırları vardı, baskı yapıyorlardı ve biz biraz şaşırdık. ve biz üç pasla onlara gol attık (kahkaha atarak). inanılmazdı. sonra takımın yetkilisi tribünden geldi ve işaretler yaptı, gittiler. sonrasında biz aramızda oynadık." (espn)

    https://x.com/...ab-g-Wqdrjw&s=19

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---
    - "kolay ayrılmama izin verilmez."

    - "galatasaray'da çok çok mutluyum!"

    - "önemli bir yıl olacak!"

    lucas torreira: "galatasaray ile sözleşmemi yeni yeniledim ve bugün kendimi takımın önemli bir parçası olarak görüyorum. takımın her geçen yıl geliştiğine ve avrupa'da rekabet edebilmek için ilerlemek istediğine inanıyorum. bunun anahtarlarından biri olacağını düşünüyorum. bu kadar kolay ayrılmama izin vereceğini sanmıyorum.

    değerimin ne kadar olduğunu bilmiyorum, kaç milyon euro edebileceğimi bilmiyorum ve bu aynı zamanda boca'nın niyetine de bağlı. boca'nın niyetinin ne olduğunu, galatasaray'ın istediği parayı verip vermeyeceklerini bilmiyorum.

    bugün galatasaray'da da çok mutluyum, çok mutluyum, ikinci şampiyonluğumuzu kazandık ve kendimi takımın önemli bir parçası gibi hissediyorum, bu benim için çok önemli, insanlar tarafından sevildiğimi hissediyorum ve bu yıl şampiyonlar ligi'ne girmek için tekrar mücadele edeceğiz, bu yüzden çok önemli bir yıl olacağından eminim."

    https://x.com/...tMeZfrgC7qQ&s=19

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---
    lucas torreira: "gala tişörtüm hâlâ üzerimde. şampiyonuz ama yakında kutlamayı bitireceğim ve antrenman yapacağım. arkadaşlarımla, kardeşlerimle antrenman yapacağım." (espn)

    https://x.com/...IwxX7TAZ84A&s=19
    --- alıntı ---

    --- alıntı ---
    "galatasaray avrupa'daki son kulübüm!"

    lucas torreira: "çok düşünüyorum ama aynı zamanda kulübün gerçekliğini, ülkenin gerçekliğini ve benim gerçekliğimi de anlıyorum, bugün galatasaray'ın bir parçasıyım. sözleşmemi 2028'e kadar yeniledim ve bu kolay değil, bu bir rüya olsa bile, bir gün uyandığımda haç çıkarıp arjantin'e gidiyorum...

    ama galatasaray'ın avrupa'daki son kulübüm olacağı çok açık ve ben de boca'ya gelmek istiyorum." (espn)

    https://x.com/...G_utsE_z9pw&s=19
    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    lucas torreira: "boca için oynamaya ölüyorum. riquelme ile çok konuşuyoruz. ama aynı zamanda gerçeklerimi de anlıyorum ve bu kolau değil... 2018 yılında madrid'teki finali izledim. o günden itibaren içinden başka bir şey geldi. içimdeki ses o kulübün bir parçası olmam gerektiğini söyledi..." (espn)
    https://x.com/...ADmCCIxlpSA&s=19

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın