resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4876
    ilahlaştırılması sıkmaya başlayan yöneticimiz. şampiyonluk geldiği ve duygular taze olduğu için kusursuzmuş gibi değerlendirilip, herkese saldırılması saçmalık. erden timur bir vizyon getirmiştir, ancak öyle veya böyle hataları da vardır.

    tete, seferovic, ndombele, zaha gibi oyunculara bağladığı maaşları cenk ergün veya bir başkası bağlasa dar ağaçları kurulurdu. takımı orta sahasız, sağ beksiz bırakması da cabası. daha elzem ihtiyaçlar varken hiç faydalanamadığımız zaniolo'ya 15 milyon gömme işi de var. lig şampiyonunun 7-8 milyon euro kazandığı yerde icardi'ye 10 milyon maaş bağlamak da lüks. eğriye eğri doğruya doğru. kendisi 3-4 sene ara verirse hakkındaki yorumlar ''30'luk topçulara sözleşme bağladı, yüksek kontratlarla oyuncu getirdi''ye dönecek. aynısı zamanında haldun üstünel'e de yapıldı.

    ayarsız tepkilerle erden beyi ne ilahlaştırmaya ne mevcut yöneticilere saldırmaya lüzum yok.

    edit: amacım erden timur'u kötülemek değil. galatasaray'da başkanlığı en çok hak eden kişidir kendisi. vizyonu çoğu kişide yoktur. tepkim erden timur'u hatasız görme çabasına, diğer yöneticileri daha icraatlarını görmeden yeme çabasına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın