• 8
    aziz yıldırım'ın kazanmasını isterdim şahsen.

    ali koç çok güçlü bir lobi kuruyor. istisnasız tüm medya ellerinde, tff ve kurullarında kendi adamları var, hakemleri tehditle şunla bunla sindirdi, anadolu kulüplerini kulübüne bağladı, emniyete devlete varana kadar her yere eli uzanıyor.

    görevde kalacak olması çok büyük sıkıntı. eğer ki bir şampiyonluk kazanırsa ardını alamayız aha da bunu buraya yazıyorum. çok güçlü bir fenerbahçe ortamı oluşturdu.

    fenerbahçe kollandığı halde kimse onu konuşmayıp galatasaray'a çamur atma yarışına giriyor. hem de sağcı solcu vs. de değil. topluca.

    zamanında burada "kulübümüze fetö iması yapılıyor bunun önünü almalıyız" dedim diye özelden "propaganda yapıyorsun" mesajları alıyordum. sosyal medyaya girin bakın fetöcü ilan edilmeyen tek bir taraftarımız yok. fbjk tayfa ağzını her açtığında bizi örgüte bağlıyor. bu artık normal bir durum oldu yani. fenerbahçe'nin o örgütle, oktar örgütüyle bağlantısı bizzat başkan adayı tarafından belirtildi bir tane konuşan yok. hala acun ve ali yalakalığı son sürat devam ediyor.

    ali koç çok büyük sıkıntı bunu gelecekte göreceksiniz. herkes fani. birileri birilerinin sonrası için hazırlanıyor. burada yaptığım bir sohbetten sonra iyice emin oldum. seçilirse görürüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın