resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 1083
    sebepsiz yere saldırılan yönetici. maliyetli isimler getirmiş olabilir ama getirdiği oyuncuların hemen hepsi performans verdi. sadece maicon patladı denebilir. 2 şampiyonluk kazandırdı kurulan o kadro. ndiaye, gomis, fernando para kazandırarak gittiler. fatih terim izin verse belhanda da 10 milyona satılacaktı. 2 senedir nal toplamış takıma transfer yapmak elbet maliyetli olacak. ama levent nazifoğlu muamelesi de çekmeyin bir zahmet. kontrat verdiyse karşılığını da sahada aldı en azından.

    erden timur tete'ye ndombele'ye zaha'ya seferovic'e yağlı kontratlar vermedi mi? hatta performansları gözardı edip sadece maliyetlere bakacaksak icardi ve mertens'in de çok yağlı kontratları yok mu? ligin şampiyonluk priminden daha çok maaş veriyorsun icardi'ye. keza 36 yaşında mertens'in yıllık maliyeti 4 milyondan fazla. 8 numara ihtiyacımız bağırırken zaniolo'ya verilen 15 milyon euro var daha, hiç katkı alamadık neredeyse.

    2 sene sonra erden timur dönecek olsa ''anca 30 üstü oyuncularla mentali sıkıntılı adamlara kontrat bağlıyor'' mu diyeceksiniz?

    gereksiz yükleniliyor. okan hocanın listesinde bulunan oyuncuları getirsin kafi. zaten okan hoca da kendi istediği oyuncuların alınacağını söyledi. cenk ergün kafasına göre transfer yapmayacak. maliyetlerde dikkat edilirse transferde görev almasında sakınca görmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın