resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4928
    galatasaray'a hizmet etmiştir, teşekkürler. ancak, bana çok sinsi bir insan imajı veriyor. birkaç hafta önce florya'da futbolla alakalı olmayan bir basın toplantısı düzenlemesi açıkça "futbol başarısı sadece bende" demekti. şimdi ayrılırken yine basın toplantısında "bana sadece mauro destek oldu" demesi, bu oyuncuyu ben getirdim, istersem oyuncunun ayrılmasını sağlarım demekti ve sonrasında icardi de triplere başladı. yine son toplantıda sponsorluk paralarından bahsetmesi, "ben hiç ayrıcalık istemedim" demesi kendisine pek yakışmadı. fazla tevazu kibirdendir, bunu çokça gördük.

    belli ki başarılı sezonlar sonrası çok fazla ön plana çıkması yönetimden birilerini rahatsız etmiş. kendisi istenmiyor. ben bunu çok doğal buluyorum. galatasaray'a hizmet etmek için geldiysen hizmet edeceksin, fazlasını talep etmek sana düşmez. gerekirse galatasaray sana yetkiyi verir. bunu en iyi fatih hoca bilir, onun öğrencisi okan hoca bilir. gizli ajandalarını alsın, yolu açık olsun.

    bir parantez de icardi'ye açalım. iki yıl takımı sırtladı diyebiliriz ama kendisini takımın çok önünde görüyor. galatasaray futbolcusuz kalmaz, merak etmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın