resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4924
    ali koç denen şahıs "ben olduğum sürece fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar" demişti. kim yapmayacak diye soruldu, cevap yok. ama bu cümleyle uzunca bir süre hem yetkilileri hem de camiasını manipüle etti. çünkü öyle bir düşman yaratmıştı ki, adeta bir devrimdi ve fenerbahçeliler için şampiyonluktan bile önemliydi. şimdi aradan üç beş ay bile geçmedi, biz devletle iç içeyiz, o sadece bir isyandı diyor.

    bizim canımız ciğerimiz erden timur ise "galatasaray siyasetindeki bir yapı sürdürülebilir başarıyı ve avrupa şampiyonluklarını engelliyor" diyor. kim bunlar diye soruluyor, cevap yok. isim vermediği sürece bu da bir manipülasyondur, hayali düşmanlar yaratmaktır. ali'den farklı olarak, bunu başarısız olduğu için yapmıyor çünkü başarılı. bunu arkasına kitle almak için de yapmıyor çünkü zaten taraftar kendisine tapıyor. bunu görev süresini uzatmak için de yapmıyor çünkü istese devam edebileceği herkesin malumu. o zaman niye yapıyor?

    neden yaptığını bilmediğimiz sürece ben kendisini savunamam ve üzgünüm ama yaptığı manipülasyondur. zaman her şeyi açığa çıkarır ama galatasaray bugünden sonra başarısız olursa sebebi mevcut yönetim kadar kendisinin manipülasyonu da olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın