resim
Gerard Fernández Castellano
Takım:Racing
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:21
Boy:1.72
Uyruk:İspanya
  • 4
    la liga 2'nin en iyi oyunculardan biri.

    daha öncesinde bu arkadaştan bahsedenler olmuş, benim de takibimde olan oyunculardan biri. ben stilini brahim diaz'a benzetiyorum. brahim diaz'da fas kökeni olduğu için fiziksel olarak biraz daha dirençli olabilir. fakat oyun stilleri özellikle de dar alandaki drihling stilleri heyecan verici. dünya futbolu böyle oyuncuları arıyor artık.
    4 m€ çıkış bedeli var, çok enteresan bir fırsat transferi.
    la liga 2'de çok iyi işler çıkarıp la liga'da başarılı olan oyuncular var. aleix garcia bence bunların en başında gelir.

    direkt galatasaray seviyesinde bir oyuncu mu, bunun kararını vermek kolay değil. her sene şampiyonluğa oynadığımız için riskler barındıran bir transfer kabul ediyorum. bu kadar yüksek taraftar baskısının olduğu yere de 20'li yaşlarındaki bir ispanyolu sahaya atmam ben.
    benim hayalimdeki galatasaray'da bu tür oyuncuları 4 m€'ya alıp, tercihen belçika ligi ya da benzer seviyede bulunan pilot kulüpte istenilen formasyonda denemek var.
    dele bashiru için de aynısını yazmıştım, hatta el artıyorum benim için derick köhn transferi de bu kategorideki olan bir transfer. çok uygun miktarlara çıkış bedeli olan ve potansiyel vadeden oyuncuları bir proje çerçevesinde toplayıp bunları galatasaray bünyesinde değerlendirmek gerektiğine inanıyorum.
    illa ki arada hatalar olacak, belki sakatlık sorunları olacak bunları öngörmek mümkün değil. ama bu denemeleri ısrarla yaptığımız sürece uzun vadede kazançlı çıkacağımıza eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın