resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 1069
    galatasaray sportif aş'de görev alan kişi.

    kendisi f/p anlamında da aldırdığı oyuncular anlamında da genel anlamda başarısızdır. bunun için erden timurla vs karşılaştırmaya gerek yok. maksat lig şampiyonluğu ise çok daha rezil kadrolarla da kazandık ya da başkaları kazandı.

    basit bir karşılaştırma ile, belhandanın toplam maliyeti ile icardinin toplam maliyeti arasında o kadar da fazla fark yok. sizce hangi operasyon mantıklı geliyor. bakın daha maicon, sergio olivieria, feghouli, seferovic vs. gelemedik bile.

    oyuncuyu yüksek maaşla türkiyeye getirmek eğer başarı ise, burada az biraz dil bilen herkes bu işi yapabilir.

    şuna okeyim, transfer operasyonunun başında olduğunda zaten takım kötüydü, bu nedenle yüksek maaşla iyi oyuncuya yönelmesi gerekiyordu. ancak bana yine çoğu süreç masum gelmiyor, kimse kusura bakmasın.

    bu dönem yapılacak olan transfer operasyonuna gelince:

    galatasaray'ın en temel eksiği, kendisinin 2.7'den 4 yıl kontrat bağladığı olivieranın pozisyonu. yani adamın ilk operasyonunun tam anlamıyla 12'den vurmasını beklersiniz, lakin oli bize girdiği gibi, hem onun parasını ödedik, hem de 2 senedir oraya adam arıyoruz.

    mertens'in yerine bir 10 ve sağ bek. adım gibi eminim, eğer cenk ergün bu üç pozisyon için primer sorumlu olacaksa bu pozisyonlara alınacak oyuncuların yaş ortalaması minimum 28, bonservis bedelinin ortalaması 6-7 milyon euro, kontrat ortalaması 3 yıl ve maaş ortalaması 3 milyon euro civarı olacaktır. *

    kendisini burada gömmüş olmam erden timuru övdüğüm/öveceğim anlamına gelmesin. ıcardi'nin olayı kişiselleştirmesi olmasaydı bu sene şampiyon olma ihtimalimiz de çok çok düşüktü. çoğu kiralık vs olduğundan kimse üstüne düşmüyor ama, rezalet bir transfer dönemi geçirildi.

    özetle, anlaşma işi vs. kesinlikle cenk ergüne bırakılmaması gerektiğini düşünüyorum. ne alış ve satış için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın