• 10
    https://x.com/...px9NlXjcgTw&s=19

    galatasaray siyaseti denilen şey o kulüpte rahat rahat at koşturmak isteyenlerin engelleri kaldırma politikasıdır. engel bugün erden timur'du dün mustafa cengiz, fatih terim'di. galatasaray siyaseti masum şekilde 'ehehehe galatasaray siyaseti işte böyle yapacak bisey yok' diye gevşek gevşek anlatılır üstü örtülecek bir durum değildir. yukarıdaki hesap kimin bilmiyorum ama doğrudan söylemiş; hırsızlıktır. dernek yapısı, kimsenin de şahsi malı olmadığı için çok güzel hırsızlık yeridir. altyapı hocasının fenere oyuncu peşkeş çektiği yer yazmış adam. ulan doğru olduğuna yemin edebilirim ama ispat edemem öyle bir gerçek maalesef. daha birkaç ay önce beşir denilen genç çocuk için olanları dinledik, okuduk. sonuç? bugün erden timur altyapıları uzun süredir yönetici atanmadı dedi. daha önemli mevzular olduğu için o cümle arada kaynadı. galatasaray altyapısının yöneticisi yok vay be işe bak allah belanızı versin.
    hırsızlık demiştik. galatasaray'da hırsız çoktur çoğu da lise kökenlidir. galatasaray lisesi! iş hayatlarında baltaya sap olamamış tipler 'abileri, kardeşleri' sayesinde kulüpten ekmek yiyorlar çoğu zaman da ekmeği fazla fazla yiyorlar. istisnasız tüm fenerliler de kulübe lise sayesinde girer. sürekli suyun karşı tarafına bilgi uçuran kulüp kesim de ya bunlardır ya da iş hayatlarında ali koç gibi birine bağımlı olanlardır. yalandan demokrasi vardır. bugün bir adamın yapacağı transferleri göreceğimiz kap'ta istifasını gördük. radikal değişim şarttır. biz taraftar olarak bir halt yapamayız ama bunu üyelerin düşünmesi lazım. erden timur'un da dediği gibi galatasaray'in asıl sorunu bir fazla şampiyonluk değildir. birilerinin artık isim vermesi ve açık açık konuşması lazım. bu böyle gitmez maalesef.

    not: kendisine çok kızdığım için burada olumsuz yazılar yazdığım erden timur'dan da çok özür dilerim. çok sevdiğim için çok da kırıldım ama kırılmaya bile hakkımız yokmuş kalmak için çok uğraşmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın