resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 1061
    erden timur sonrası transferleri yürütecekse şunu iyi anlaması lazım: 2017 yazından çok farklı koşullarda yapacak bu işi. 2 yıl rekorlarla şampiyon olmuş, gözünü çok yukarılara dikmiş, geçtiğimiz yıl şampiyonlar ligi'nde oynadığı futbolla ses getirmiş bir camiaya geliyor. hocası belli, hocasının ne oynattığı belli, kadronun büyük kısmı yüksek kalitede oturmuş bir galatasaray'a geliyor. yani öyle cavanda, de jong, josue falan gibi isimler yok kadroda. hepsinin üstüne erden timur'un çektiği bir çıta da var. bunların bilincinde olması lazım. transfer yaparken, vizyon belirlerken, maaş verirken.

    şimdilik yapacağı en önemli şey okan buruk ile gerçek manada ''birlikte'' çalışmak. okan hocanın isteklerini yerine getirmek. öyle kafasına göre esmeye, kendi imzasını atmaya falan çalışırsa ömrü uzun olmaz bu görevde.

    bu arada evet zamanında yüksek maaşlar vermiştir, sıkıntılı kontratlar yapmıştır ancak aslında yukarda anlattığım gibi belki bunlar da o dönemin gerektirdikleridir. belhanda, feghouli, fernando, mariano, gomis, ndiaye gibi isimler öyle veya böyle 2 şampiyonluğumuza ciddi katkılar da vermiştir. o yüzden tamamen her şeyi mahvetmiş gibi anlatmaya da gerek yok adamı. evet eleştirelim, evet bir önceki dönem hatalarından ders çıkarmalı ancak adamı da şeytanlaştırmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın