resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4874
    olası başarısızlık yaşanması durumunda galatasaray’ın yeni başkanı olacağını düşündüğüm eski yöneticimiz. elbette süreçle ilgili bir şeyler söylemek, yazmak isterim. minik minik de yazdım.

    olası yaşanacak başarısızlık ve gelecek seçimde kendisinin bir rakibi yok bana kalırsa ve bunu çok iyi biliyor erden timur. he başarısızlık gelmez ise de galatasaray başarılı olacak ve kendisi de biz taraftarlar gibi elbette sevinecek.

    dilerim çok başarılı oluruz ve kendisine ihtiyaç duymayız. ancak olur da yakın tarihte başarısızlık yaşarsak, dilerim yaşamayız, kendisi defakto galatasaray başkanıdır ve başkanlık kendisine fazlasıyla yakışacaktır.

    umarım kısa ve uzun vadede kazanan galatasaray olur. transfer konusunda iyi bir yönetim sergilediğini düşünmüyorum ancak tutkal görevini ve takımdaşlık, takım sevgisi gibi konuları çok iyi yönettiğini düşünüyorum ki bu özelliğiyle de yeni nesil abdürrahim albayrak gibi kendisi aslında.

    emekleri için sonsuz teşekkürler. 13. olan takımı üst üste iki kere şampiyon yapan ekibin içerisinde çok önemli bir rol oynadı kendisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın