resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4865
    bizde bir nevi ikinci bir haldun üstünel etkisi bırakmış olan galatasaraylıdır. bugün yaptığı toplantı ile birlikte görevini bırakmak zorunda kalmıştır.

    aslında kendisi haldun üstünel ve abdürrahim albayrak karışımı bir yönetici olmuştu. transferlerde haldun üstünel gibi becerikli ve takım ile abdürrahim albayrak gibi samimiydi. fakat abdürrahim albayrak gibi abi/baba figürü değil de daha çok arkadaş olmuştu. bu etki taraftarın da kendisini bu kadar çok sevmesini sağlamıştı. farklı bir yönetici oldu türkiye için.

    kulüp içi dinozorlar da bunu görmüş olacak ki adamı istifaya zorlayacak şekilde davranmışlar, dışlamışlar belli ki.

    yakın zamanda haldun üstünel hakkında yapılan kötüleme demeçlerine benzer demeçler gelmeye başlar. yok kulübü şu kadar zarara uğrattı, yok transferlerde başarısızdı...

    medya çok net bir şekilde kullanılacaktır bu konuda. algılar başlayacak.

    ki dün geceydi sanırım aspor'da savaş çorlu denilen sözde galatasaray gazetecisi/yorumcusu dün başladı algılara. "ilk sezon tamam da bu son sezonda transferde çok başarısızdı. bu başarısız transferlerin yıllık maliyeti çok yüksek oldu galatasaray'a" minvalinde konuşmalar yaptı. izleyicilerden gelen "ilk sezonki transferlerle yine şampiyon oldu değeri yok mu" minvalindeki soruları da geçiştirdi.

    bundan sonra daha sık duyacağız şunu: "erden timur iyiydi güzeldi ama..."

    biz taraftarlar seviyoruz kendisini. umarım takımın bozulmasına sebep olmaz ayrılması. domino taşı etkisi oluşmaz umarım.

    edit: savaş çorlu belçika'dan takım alacaktı hani falan diye de çıkışmıştı o programda. yani tutturabildikleri yerden vurmaya çalışacaklar böyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın