resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4851
    sportif aş'nin eski başkan vekili.

    36 yaşındayım, kendimi bildim bileli galatasaraylıyım. alp yalmandan başlayın bugüne kadar olan tüm dönemlerde bu kaos bitmez. şimdinin sosyal medyası daha etkin olduğundan bu süreçler daha sancılı geçmekte.

    erden beye bir taraftar olarak takımımız için yaptığı emeklere teşekkür etmekten başka bir şey gelmiyor. lakin, kendisi tam bir katakulle ile görevden uzaklaştırılmıştır. dursun aydın özbek'ten bu kazığı yiyen ilk insan değil, son insan da olmayacaktır büyük ihtimalle.

    kendisine üzüldüm, eşinin sağlık sorunu da varmış sanıyorum. acil şifalar diliyorum. aile her şey. berkan golü atmasa veya vinicius golü atmasa zaten fb maçı sonrası kendisi çarmıha gerilecekti. 2 sene şampiyon olan bir takımın sportif aş başkan vekili olarak görevini yerine getirmesinin rahatlığı vardır kendisinde.

    gelelim başkanlığa, ben bu lise camiasını tanıyorsam ne erden timurun ne de fatih terimin başkan olma ihtimali yoktur. ünal aysal zamanında ali dürüst ve abdürrahim albayrak yenildi, şimdi de erden timur. erden bey yine gelir gelmesine de, gs'ın başkan seçiminde maalesef hep bir arıza var. nasıl bir başkanın altında devam eder, o muamma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın