• 60
    erden timur'un çoğunluğa göre beklenen, azınlığa göre ise bilinen ancak bir ümit gerçekleşmemesi umut edilen istifasının ardından işimizin daha da zor olacağı bir sezon halini almıştır.
    camiamızda "başarılı olması nedeniyle" rakiplerin nefret ettiği kim varsa, bu değerlerimizi rakiplerin marifetiyle değil de camia olarak kendi kendimize tasfiye etmek gibi kötü bir yanımız var.
    bugünki erden timur'un istifasıyla dursun özbek'in üzerindeki yük kat be kart artmış, 2 yıl üst üste şampiyon olup da hata kredisi olmayan bir başkana evrilmiştir.
    camia olarak geçmiş dönemden gelen, benim şahit olabildiğim 4 ikilemeden (ard arda 2 şampiyonluk) sonraki sezonlarda, ama kadronun motivasyon seviyesini muhafaza edecek hamleleri yapamamak, ama içeriden yapılan huzur bozucu aksiyonlar nedeniyle saçmalama potansiyelimizin oldukça yüksek olduğu bir sezona girerken, bunun yanı sıra mourinho hamlesi ile tüm spor medyasının desteğini şimdiden yanına çeken, bununla birlikte bunun yansımalarına muhtemelen saha dışı desteği ile de perçinleyecek bir fenerbahçe'ye karşı da mücadele ediyor olacağız.
    erden timur sonrası oluşacak boşluğu idare edecek yapıyı kurmada, takımın eksiklerinin belirlenerek galatasaray'ı saha içi ve bir o kadar da saha dışında güçlü kılacak hamlelerin yapılması son derece önemli.
    ve yukarıda da belirttiğim gibi şu an itibarıyla 2 yıldır şampiyon olunmasına rağmen, en önemli kozunu koruyamayarak taraftarının gözünde 6 yıldır şampiyon olamayan ali koç'un kredisinin çeyreği kadar dahi kredisi olmayan bir dursun özbek var karşımızda.
    özetle, maceralı bir sezon bizi bekliyor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın