• 1
    galatasaray, ne zaman potansiyeline yakışır bir dünya kulübü olma yoluna girdiğinde, ''galatasaray siyaseti'' denilen, tanımlaması zor, tuhaf bir ''şey''le karşılaşıyor. ateş güneş olayından beri, galatasaray tarihinde bunun sayısız örneği var. son olarak erden timur, içeride ve dışarıda sayısız iftiraya, suçlamaya uğramış ve ''tutunacak tek bir dalım kalmadı'' sözünü söyleyip, görevinden istifa etmiştir.

    isimlerden bağımsız olarak, galatasaray için çalışan, çabalayan, kendisine ait işlerini ve ailelerini ihmal edip, galatasaray için zamanlarının çok büyük kısmını harcayan insanların ''tutunacak tek bir dalım kalmadı'' noktasına gelmeleri ve görevlerini bırakırken ''galatasaray siyaseti''ni işaret etmeleri ne demektir?

    koç grubu ile doğrudan veya dolaylı iş ilişkileri olan galatasaray divan kurulu üyelerinden, erden timur özelinde, galatasaray siyaseti denilen ''şey''i devreye sokup, iftira, karalama ve yıldırma politikası güdenler var mıdır? cevap evet ise, bu kişiler ne kadar galatasaraylıdır?

    galatasaray kuruluş ilkelerine uygun olarak, büyümeye, güçlenmeye başladığında, kendi varlık sebebini gerçekleştirme yoluna her girdiğinde, artık hayal kur(a)mayan bir millete, hayal kurdurmaya her başladığında, galatasaray'ı çok sevenler olarak, ''galatasaray siyaseti acaba ne zaman devreye girecek'' korkusu mu duyacağız?
App Store'dan indirin Google Play'den alın