resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4731
    kendisini ifade etmediği her günün sonunda hakkında savunulan argümanların hiçbir geçerliliği kalmamaktadır. hepsi komplo teorisi.

    kusura bakmayın ama 1 hafta önce rekor oyla seçilen yönetimi istese seçtirmezdi. o oyu alan yönetim erden timur-dursun özbek işbirliğinin işaretinden dolayı o oyu aldı. ayrılık söylentisi çıkmış olabilir, takım o zamanlar şampiyonluk yolunda olabilir ama bu ikili sürekli beraber görünerek de seçim sonuçlarına etki etmiştir. biraz sert olacak ama şunu söylemeye hakkım var. galatasaray siyasetinin tam ortasında duran bir adam beni siyasete karıştırmayın diyemez. hayrola erden bey, sen niye bundan muaf oluyorsun. sen günahsız mısın, melek misin, cin misin, peri misin? florya konusunda yine siyasetin ortasındaydın. peşkeş değil dedin, fikir ayrılığı var bu noktada dedin. ondan sonra camia dursun özbek de haklı olabilir noktasına geldi. bu da seçim sonuçlarına etki etti.

    çıkıp süreci anlatmalı. anlatmazsa da karanlık kalan her nokta için de 1 hafta önce seçilen yönetimin dedikleri meşrudur. bu yönetim yüzde yüz tasarruf sahibidir, yetki sahibidir. açıklamıyorsa geri kalan noktaların hepsi spekülasyon olarak kalır. bekliyorum başkan, çık ifade et. neymiş şu galatasaray siyaseti, bir anlat ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın