resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4703
    florya'da kolej havasının yakalanması konusunda çok iyi işler yapmış isim. hocasıyla da oyuncusuyla da iyi değil çok iyi anlaşan bir isim erden timur. fenerbahçe ve ali koç özelinde de bu kadar saldırı almasının sebebi bu.

    ancak ben kendisinin transfer konusunda becerikli bir yönetici olduğunu düşünmüyorum. harcanan paralar kendi parası değil, galatasaray'ın parası. limitler engellemiş olabilir ancak oyuncu satabilirdi kendisi yada bu kadar yüksek imza parası ve maaş vermek zorunda değildik.

    eğer görevinden ayrılıyorsa galatasaray'ın kaybı takım ilişkileri özelinde olacak ve yeri gerçekten zor dolacak bir isim. bu görevi her kim alacak ise başarılar diliyorum kendisine ben. ancak transfer konusunda içim rahat. 2023 yazının üzerine çıkamıyorsa galatasaray, zaten büyümeyelim açıkçası.

    eğer yine görevinden ayrılıyorsa bizlere çok güzel iki sezon yaşattı. iyi niyeti gözlerinden okunan, çok iyi bir galatasaraylı erden timur. sponsorluk olsun, başka bir şey olsun elbette ki galatasaray'a destek verecektir kendisi. yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın