• 30
    "mert hakan yandaş'ı bir kelimeyle anlatın" sorusuna "namert" cevabı verdiği için editler yapılıyor ve ihtiyacımız olan yönetici deniyor. sadece bu da değil, marcao'nun sevilla'ya gidişinden sonra "marcao gibi oyuncular almalıyız" dediği için de övüldüğü oldu. hani transfer tutmuş ve iyi paraya satıldıktan sonra bu yorumu yapmış ama işte işin içinde pr olunca en dar açıdan bile översin.

    cidden hayret verici bir şey çünkü şu an kendisini kimse tanımıyor ama herkes tanıyormuş gibi yapıp övüyor. ihtiyacımız olan bunun gibi yöneticilermiş de, galatasaray'ın sesi olacakmış da, yüzyılın galatasaray'ı geliyor da...

    nedeni de işte dediğim gibi pr.
    hadi bu adam kendisini kabullendirmek için sosyal medyadan birkaç kişiye fon sağlamış olabilir ama kendisine has galatasaraylıyım diyen ve bunu sürekli dile getiren prison breakçı sayfa tanımadan, etmeden nasıl olur da bu fonun ekmeğini yer? demek ki bende bugün önüne 3-5 bir şey atsam "galatasaray'ın tek kurtuluşu sensariylakirmizi6'da" derler. ah para ah. sen nelere kadirsin!

    sözün özü, daha icraatını görmeden reklamlarını gördüğüm için soğumadım desem yalan olur. tecrübelerime göre de, böyleleri hiç başarılı olamamıştır. umarım g*t olan ben olurum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın