resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 4849
    vallahi bıktım ya. takımda fiziğiyle fark yaratan bir kaç futbolcu var onları da bir bir elden çıkaralım. boey satıldı o da satılsın bu satılsın. sanki her sene birer barış alper ya da boey buluyoruz.

    eğer amacımız kar etmekse biz hiç avrupa’da hayal kurmayalım. icardi’yi neden getirirdik o zaman. muslera yerine de ortalama bir kaleci ile devam edebilirdik.

    avrupa’da iddiasız duruma düşmek, ligde de fb şampiyonlukları izlemek tercih ediliyorsa en iyi oyuncularımız bir bir gönderilsin.

    taraftar dediğin oyuncu satılsın diye düşünmez. mevcut kadroya 2-3 tane daha barış alper, kerem, icardi, toreira, sanchez gibi isim bulup acaba dortmund gibi biz de şampiyonlar liginde final oynayabiliriz mi diye düşünmeli, hedefini bu yönde koymalıdır. 96-2000 sürecinde her sene oyuncu satarak değil tam tersine takviyeler yaparak dominasyon kurup avrupa devlerine kafa tuttuk hatta kupa getirdik. bu ne vizyonsuzluktur.

    inananıyorum ya. 30’a gitsinmiş. şampiyonlar liginde averaj takımı olup ligde de fenere geçilirsek kimse ağzını açmayacak o zaman.
App Store'dan indirin Google Play'den alın