resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11739
    sözleşmesi bitti. ali koç'un gram umudu olsa alacağına dair, mourinho'ya verdiği parayı onun önüne dökerdi. elimizdekinin değerini bilelim. onlar mourinho'yu getirdi çünkü bir okan buruk, bir fatih terim'leri yok. hocamız yarım sezon sağbeksiz, yarım sezon solbeksiz, koca sezon 8 numarasız oynadı. yeni transfer ve yabancıların çoğundan faydalanamadı. (aurier, ndombele, sergio, vinicius, tete hatta ziyech ve zaha) koca sezon tek forvetle oynadı, o da sakat sakat, bastonla oynadı icardi.
    özellikle kaan ayhan, barış alper ve berkan joker gibi her hafta başka biryerde oynadılar bu yokluktan. toreira'nın pestili çıktı koca sezon bir takımın tüm yükünü çekmekten. bu sezon aslında 2006 kadar efsane bir şampiyonluktur. devasa bir haçlı ittifakına karşı mücadele ettik. buna rağmen birgün yüzü asılmadı hocamızın. (efsanemizdir ama f.terim olsa 100 maç ceza almıştı şimdiye kadar)
    tüm kadrodan full verim aldığı bir senaryoyu düşünmek bile istemiyorum. verim alamadığımız tüm isimleri gönderebilirsek yerine de nokta atışı transferler olursa isterse her maç dünya karması çıksın karşımıza, korkum yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın