resim
Edin Terzić
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:41
Uyruk:Almanya
  • 32
    1 haziran 2024 borussia dortmund real madrid maçında reus değişikliğiyle maçı verdiği falan yok. reus girdi, real madrid hemen kornerden golü atınca göze battı bir de sonuç real madrid lehine olunca herkes bu sonuca neden aramaya kalkıyor ve ilk gözüne batan şeyi söylüyor.

    reus 70'de girmese 75 veya 80'de 1-0 real madrid lehine iken girecekti. çünkü dortmund'a gol gerektiği için daha fazla rakip sahada oynamak gerekecekti daha sakin daha doğru karar verebilen oyuncu olarak reus yine girerdi. bu sefer de niye bu kadar geç kaldın denirdi. bu kadar panik adam varken bu seviyelerde çok maçı olan reus'u niye daha erken almadın final toplarından birini atma ihtimali daha fazla denecekti. neyse sonuç böyle olduktan sonra her türlü haksız olunuyor.

    maçı kaybettiyse %80 ilk golü atamadıkları için kaybettiler. real madrid 70 gibi ilk golü attığında hem fiziksel olarak takımı düşme periyoduna girmişti hem de o kadar pozisyonu atamayıp yenik duruma düşersen moral olarak çökersin zaten bir de real madrid'e karşı 0-0'ı oynamakla 1-0 oynamak arasında da ciddi fark var real madrid böyle maçlarda öne geçince ona karşı 0-0 gibi de oynayamıyorsun. oyun tamamen değişmiş oluyor. %20 falan oyuncu değişiklikleri olabilir belki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın