resim
Derrick Arthur Köhn
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Bek
Yaş:25
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 773
    oyuncunun defansif yönü hangi yönlerden eksik önce ona bakmak lazım.

    hızıyla rakip kanada yetişemediği için mi kötü? hayır.

    tackle konusunda beceriksiz mi? hayır.

    güçsüz diyebilir misin? hayır.

    köhn’ün oyun okuma becerisi ve defansif sezgileri çok kötü. bu yüzden uyuyormuş gibi gözüküyor sahada.

    arkasına atılan topların çoğunun geçmesi işte bu bahsettiğim sezgisel eksiklerden kaynaklı. rakip orta sahanın kanadını ara pasla kaçıracağı kabak gibi ortadayken köhn olduğu yerde saniyelerce sabit kaldığı ve duraksadığı için bu topların çoğu kolayca arkasına atılabiliyor.

    gelişimi için kıyaslanan oyuncu boey bu takıma geldiğinde 25 yaşında değildi 20 yaşındaydı. ayrıca boey’in sezgisel yeteneği onun her maç birden fazla kes pas arası yapıp takımı hücuma kaldırmasına olanak sağlıyordu.

    bayern münih altyapısı görmüş ve sonrasında bundesliga 2 takımlarında oynamış 25 yaşındaki bir ofansif bekin bu özelliklerini artık geliştirmesi bana göre zor. boey ile kıyaslanması ya bakın önümüzde bu örnek var denmeside bana göre mantıklı değil.

    boey ilk geldiğinde de defansif olarak kötü bir oyuncu değildi ve savunma performansını prime dönemine ulaştırdı. fakat hala hücum anlamında gelişme gösteremedi.

    köhn hiçbir zaman defans anlamında iyi bir oyuncu değildi ve muhtemelen olamayacak ama hücum anlamında belki kendini daha yukarıya taşıyabilir.

    umarım kar edip satabiliriz.

    saygılar…
App Store'dan indirin Google Play'den alın