aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 2177
    biz her sene 8 yabancimizdanda 100de 100 verim almisizdir. o yuzden kewell gidiyor. cunki yasli ve sakat. bize artik katki veremez. jo, leo, santos, elano bunlar 100de 100 katki verdi bize. degil mi??

    leo, santos, jo ve elanoyu toplasan kewell kadar katki vermemislerdir. sadece gol ve assist olarak degil, liderlik ve sorumluluk alma da dahil. anlayin artik. mesela sakatligi ve yasi olmamali.

    isterseniz cok duygusal davraniyorsun deyin. ben kendimi biliyorum. ben de onceki entrylerde belki gitmesi daha iyi olabilir dedim ama bence daha iyi olmayacaktir. kewelle seneye kaptanlik* verilsin, bakalim neler olacak. eminim ki oynadigi zaman elinden geleni yapacatir. oynamadigi zaman da.

    kewellin yerine gelecek olan yabancilara simdiden basarilar diliyorum. isleri kolay olmayacaktir. kewelli aratmamak kesinlikle kolay olmayacaktir. simdiden soyleyebilirim ki bu konuda basarili olamayacaklar.

    kewelli abartmayin, bende seviyorum ama gitmeli diyenler 2 defa daha dusunsun. seneye hangi yabancilar gelecek acaba? neill, keita ve baros kaliyorsa 5 yabanci alinabilir. yani 5 tane belli olmayan transfer. iyi cikabilir kotude. ben 4 yabanci alip kewelli takimda tutardim. bazilari anlamiyor. ben bunu defalarca soyledim. katki sadece gol ve assist degildir.

    bir de su var. kewell bizim saglik ekibi yuzunden gec dondu sahalara. o yuzden cikip sakatligi yuzunden sozlesme dusunmuyoruz demek biraz saygisizlik olmuyor mu?

    yinede herkes kendi bilir. sakat yasli gitmeli diyenler kendileri bilir. kewell ayhandanda yasli degil, gokhan zanda da fazla sakat degil. hatta ardadanda fazla simarik degil, keita gibi dengesizde degil, elano gibi de sorumluluktan kacmiyor. bunu da unutmayin.

    bazilarina kolay gelebilir ama kewelli yollamak, yollanmasina goz yummak bu kadar da kolay olmamaliydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın