resim
Yunus Akgün
Takım:Leicester
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3867
    22-23 sezonunun ilk yarısında henüz oturmayan ve okan buruk'un normalinden biraz fazla puan kaybeden takımında ilk 11 kredisini tüketen oyuncu. herkes rashica ile takımın tamamlandığını söyler ama asıl mesele icardi'nin takıma oturmasıydı. yunus seferovic'le oynadı daha çok, icardi ile değil. rashica yine de daha dinamik olması ve ters ayaklı olmaması yönünden daha doğru profildi. ama galatasaray'ın rashica yerine ziyech ve tete ile yola devam ettiği düşünülürse bu konuda teknik ekibin de net bir kararı yok denilebilir. yunus'un teknik olarak hala şansı var.

    23-24 sezonunun başında tıpkı berkan ve dubois gibi ben bu takımda oynamayacağım galiba hissine kapılıp takımdan gitmeyi tercih etmiştir. galatasaray onu göndermemiştir, kendisi gitmek istemiştir. ama adamın önüne ziyech ve tete alırsanız o da ümitsizliğe kapılır, bu çok normal. ümitsizliğe kapılmayan biri de vardı. barış alper sağ açık ve sol açığın üçüncü yedeğiyken tırnaklarıyla kazıya kazıya herkesten formayı aldı, bu da gözden kaçırılmasın.

    24-25 sezonunda yunus'tan beklentim vazgeçmemesi, daha çok çalışması ve hocasının adaletine güvenmesidir. yeterince iyi olursa ilk 11 bile oynar. sen gel ilk molde maçında şov yap ama aynı gün takıma da veda mesajı yayınla. buna küsmek, kaçmak denir yunus. bu taraftar seni seviyor, yerli oyuncuya her daim sallayan güruhu boşver, sen sadece işine bak. umarım her şey bu kez farklı olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın