resim
Dries Mertens
Takım:Galatasaray
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:37
Boy:1.69
Uyruk:Belçika
  • 3939
    belcika basinina roportaj veren efsanemiz. en cok dikkatimi cekenler:

    ‘’1 sezon daha oynayip birakacagim. bu sezon daha az oynamaya hazirlamistim kendimi ama bekledigimden cok oynadim. onumuzdeki sezon daha az oynarsam bu beni rahatsiz etmez.

    teknik direktorluk diplomalarimi aldim ama bunlari kullanacagimi dusunmuyorum. futboldan uzaklasinca futbolu ozleyecegimi sanmiyorum.

    mauro gol kralligina ben de asist kralligina yakinken aramizda anlastik ve ben bazi kendi bitirebilecegim pozisyonlarda ona bilerek asist yaptim. boylece o gol krali ben de asist krali oldum.

    ciro’ya gosterilen ilgi guzel olsa da bazen cok abartiliyor cunku henuz 2 yasinda bir cocuktan bahsediyoruz ve sokakta surekli onunla fotograf cekinmek isteyen insanlar bazen bunaltabiliyorlar, yine de kirmamaya calisiyoruz.

    italya her zaman en sevdigim ulke olarak kalacak ama turkiye’yi de artik cok seviyorum.’’

    mauro’yla anlasma kismina cok guldum adamlardaki rahatliga bak. gelelim teknik ekip kismina. mertens oraya katilsin ya da kulup icinde gorev alsin hayalleri suya dustu ne yazik ki. adam futbolu biraktiktan sonra futboldan uzak normal bir hayat yasamak istiyormus. zaten belcika’da yasayacaklarmis ciro icin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın