resim
Derrick Arthur Köhn
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Bek
Yaş:25
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 767
    futbolcuları öncelikle becerileri, sonra takımın taktiğiyle beraber yanında-yöresinde oynayacak futbolcularla etkileşimi ile değerlendirmek gerekiyor.

    sol beki topla çıkan, orta sahasını iki kişiye emanet eden ve sola yakın orta sahası alan kapatabilen biri olmayan takımlarda köhn sırıtır. sol açığı içeride konumlanmayan, on numarası kendisine yaklaşmayan takımlarda köhn sırıtır. köhn çizgiye inebilen, iç koridorda da top alırsa şut tehdidi olan gayet atletik bir ofansif sol bek.

    kendisinin en verimli olacağı senaryo daha savunmacı bir sağ bekle savunma hattının 2 stoper + çapraz önlerinde sağ bekle kurulacağı, bir orta sahanın sola yakın kapatıcı duracağı ve dönen topları toplarken sola yakın duracağı bir senaryo. önündeki kanat oyuncusu da barış alper olabilir, kendisi henüz içeride konumlanmıyor ancak çizgiden içeri çok rahat giriyor, altı ayda da bu konuyu tam çözer. sağ bekin sağa düşen topları, sol orta sahanın köhn'ün boşalttığı alanı tutup sola düşen topları toplayacağı bir düzen lazım eğer sol bekimiz köhn ise.

    emerson royal adı geçiyor, kendisi tam olarak bu oyuncudur. sahanın sağına düşecek her topu toplar, ayağı da iyidir, savunmacılığı ve yırtıcılığı da iyidir. abdülkerim - nelsson/davinson - emerson üçlüsünün önüne koyacağımız torreira ve bir orta saha daha varsa, köhn çok verimli olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın