• 7
    bir yanılgı. 2023-2024 sezonunda kadro mühendisliğinde hata yapmamıza neden olan yanılgı. yanılgı, çünkü türkiye liginde 3 kulvarda mücadele eden takım diye birşey yok. türkiye liginde avrupa kupalarında mücadele eden takımlar ve avrupa kupalarında olamayan takımlar var. türkiye kupasında finale kaldığın senaryoda toplam 6 maç yapıyorsun ve bunun 4 tanesini de ikinci takımınla yapıyorsun. bunun neresi kulvar şimdi!

    kadro mühendisliğinde neden hata yapmamıza neden olduğuna gelince; vay efendim 3 kulvar halil'i de alalım, vay efendim 3 kulvar kalecimiz günay olsun olsun, vay efendim 3 kulvar kanatları beşleyelim.

    bir düşünelim, bu sezon* kalede günay değil batuhan şen olsaydı berkan'i uefa listesine yazabilecektik ve şampiyonlar ligi grup maçlarında 60.dakikadan sonra oyundan dusuyorken berkan'i sahaya atabilecektik.

    bir düşünelim, tete'nin alınmadığı senaryoda leo dubois'i maaşının 2/3'unu ödeyerek başakşehir'e göndermek zorunda kalmayacaktik ve angelino'nun okan hoca'nin beklentilerini karsilayamadigi anlaşıldığı an, sol bekte dubois'e donebilecektik.

    uzun lafın kısası; 3 kulvarda mücadele ediyoruz yanılgısına kapılıp kadroyu kurarken g.tu başı dağıtmaya gerek yok. çünkü önümüzde 3 kulvar yok. 2 kulvar var türkiye ve avrupa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın