resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11711
    güncel olarak mourinho'dan çok daha iyi teknik direktördür.
    bundan kimsenin şüphesi olmasın.

    mourinho bir zamanlar dünyanın 1 numarasıydı ama gelinen noktada modern seviyeden çokça uzaklaşmış durumda. stil olarak jk'nin santos'una benziyor artık. ağır mağlubiyet alınca kırılan dövüşçüler gibi kırıldı mourinho, artık avrupa seviyesinde hiçbir ligde zirveye oynayabilecek seviyede değil. kaplumbağa gibi kapanan, kısır ve korkak takımlar kurdu hep. en önemli silahı da duran toplardı.
    fakat bizim ligimiz biraz sıkıntılı, elinde tadic ve ferdi olan takım bu ligde mou'ya rağmen set oyunu da oynayacaktır.
    ligin kalitesi ne kadar artarsa mou'nun başı o kadar belaya girer.
    danimarkalıların göztepe'si, city'nin başakşehir'i, fb'nin bjk'si, arda'nın eyüpspor'u, avcı'nın ts'si, tekke'nin alanya'sı bu takımlar ligin kaderini belirleyecek.
    eğer bu seneki gibi uçurum olursa yine rekor puanlar gelir.

    bizim için önemli olan mou ve okan hocaya verilecek olan kadrolara bakmak. önümüzdeki sezonun şifresi burada. eğer denk bütçeler ve denk kadrolar verilirse okan hoca yine başaracaktır.

    fenerbahçe'nin son teknik direktörü 99 puan aldı, ligdeki sponsorlu rakipler vasıtasıyla zaten fb'nin her sezon 85 puan üzerinde kemik puanı var yani mourinho değil ali veli konya da gelse alacakları minimum puan belli.
    büyük ihtimalle arabistan takımlarının bütçelerine yakın bir bütçe ile kadro kuracaklar. 11 senedir şampiyon olamamaları, limitler falan hak getire zaten.

    umarım rakibin bu transfer hamlelerine karşı pasif kalmayız. okan hoca jesus'u alta almıştı, jesus çok daha formda bir teknik direktördü. eğer mou'yu da altına alırsa şanına şan katacak. bence bu açıdan bakılırsa büyük bir fırsat. valla birazcık bütçeyle ben de bu mou karşısında olmayı çok isterdim.
    bizim takım için de ekstra motivasyon olacaktır.

    bu arada mou'ya verilen paranın da israf olduğunu düşünüyorum. zaten astronomik paralara daha transferler de yapacak fb. karşılığı olmayan harcamalar bunlar.
    hayırlısı olsun diyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın