resim
Bertuğ Özgür Yıldırım
Takım:Rennes
Mevki:Santrfor
Yaş:21
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 93
    kendisine neden yatırım yapıldığını, nasıl rennes gibi bir takıma gittiğini anlayamıyorum. rennes son 5 sene çok iyi transferler tuttursa da bertuğ, doğan gibi saçma sapan hamleler de yaptılar. o kadar anlamsız bir futbolcu ki gol desen atamaz, fizik desen olsa da kullanamaz, kafa vuruşları çok etkisiz, ayakta kalamaz, bu topçumsunun tek yapabildiği şey rakiplere dalaşmak, hakaret etmek, saldırmak. he yalan olmasın bir de çok iyi yere atlıyor, penaltı almaya çalışıyor çok iyi çalışmış o konuda. babası ve menajer arkadaşı öyle bir şişirdi ki bu arkadaş alt liglerde oynarken bile herkes topçu sandı. rennes taraftarı kendisini yollamak istiyor, inşallah alıcısı fenerbahçe ya da beşiktaş olur. galatasaray bu tip bir adamın barınacağı bir takım değil, hem karakteri kötü hem topçuluğu.

    23-24 sezonunu 1016 dakika süre ile tamamlamış, bu maçlarda 2 gol 1 asist yapmış. yaptığı asist 90. dakika skoru 3-0 yapan golün asisti, rennes formasıyla attığı tek gol de maçı 3-0 yapan gol akan oyundan değil. hatayspor forması ile attığı tek gol de yine skoru 3-0 yapan gol. 1.5 ay sonra 22 yaşında olacak bu arkadaşın 1. lig seviyesinde attığı gol sadece 8, 4 tane de asisti var. toplam kariyer gol sayısıysa 15. 6 gol 2. lig, 31 maç 6 gol 2.ligde.

    gol atamayan ama didişmeyi becerdiği için iyi forvet sanılması, adının galatasaray ile anılmasını kaldıramıyorum, bununla aynı takımda oynayan doğan adlı arkadaş da aynı. kötü kaleci kötü kalecidir. genç ve türk diye iyi olmuyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın