resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4544
    galatasaray’a artı değer katan yöneticimiz. 2 kere üst üste şampiyon olduk, hayırlısıyla 2025 yılında da şampiyon olup 5. yıldızı takacağız ve bu yolculukta da kendisine ihtiyacımız var. ancak nasıl ihtiyacımız var, burada ayrışma olması bence çok normal.

    2 senelik transfer performansını başarısız bulanlar arasındayım ben. özellikle 2023 yazında transfer edilen oyuncular, harcanan para ve bunların karşılığı olarak baya bir içerideyiz. ligimizin kalitesizliği ligi 2 takımın at koşturduğu bir yer haline getirdi ve iki takım sezonu toplamda 201 puan alarak tamamladı. bir takım 12 diğer takım ise toplamda sadece 15 puan kaybetti. avrupa arenasında ise hayallerimize ulaşamadık, eğri oturup doğru konuşmak lazım. 2022 yazının ekmeğiyle bu takım ayakta ve başarılara koşmaya devam ediyor. aynı yaz, transfer yüzdesi çok daha iyiydi kendisinin evet ancak karavana atılan oyuncular da hiç az değildi.

    yani anlatmak istediğim transferleri kendisinin yapmayacak olması kendi adıma hiç bir kayıp değil. bu görevi yepyeni birisinin yapması lazım ve bizim de o kişiye canı yürekten destek vermemiz lazım.

    erden timur’un ayrılmasının takım kimyası üzerinde negatif olarak ciddi bir etkisi olacak. bunu işte kaybetmememiz gerekiyor. erden timur’u bir şekilde içeride tutması gerekiyor camianın. iç siyasetin aynı hatalara düşmemesi lazım. 2 sene üst üste şampiyonlukların ardından 3. sü hep en zorudur. biz hep kendi ayağımıza sıktık 3. senelerde. erden timur’un gitmesi de o anlama gelecek ve bunu daha gerçekleşmeden öngörebilmek ve hiç bir şey yapmamak hata.

    gelelim erden timur tarafına. kendisini istemeyenler olabilir ancak isteyenlerin ve sevenlerin ne kadar fazla olduğu ortada. bu ayrılığı da bir taraftar olarak ben kabul etmiyorum açıkçası. kendisine ihtiyaç var ve bu noktada birilerine kızıp galatasaray’a küsmek olmaz, olmamalı yani. erden bey hep amatör yüzünü gösterdi, amatörce sevgisini gösterdi galatasaray’a karşı. bu ayrılık, her zaman kendisine eksi yazacak bir gelişme olacak. galatasaray her daim en büyüktür kişilerden bağımsız ancak kişilerde tuttuğu takımı bu kadar basit terketmemeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın