resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4528
    çok sevdiğim ama eğer haberler doğruysa oldukça kırılacağım galatasaray yöneticisi.

    erden bey basketbol takımını bir sezon aldınız, üzerine ölü toprağa atılmış branşı rekabetçi yaptınız, heyecan getirdiniz. bir sezon sonra birilerine küsüp ekibinizde orayı bıraktınız. canınız sağ olsun galatasaray siyaseti zordur bunu hepimiz biliyoruz, siz de belli naif bir insansınız; kırılmışsınızdır, olur böyle şeyler.

    geldiniz futbola yıllardır yapılmayan bir proje yaptınız, başarılamayan bir şey başardınız. galatasaray hep şampiyon oldu yine olur, ama sizin projeniz taraftarı inandırdı; bir dominasyon beklentisine soktu. ben de sizin projenizin galatasaray'ı eksik kalan hedefine götüreceğine yürekten inanıyorum. birçok kişi inanıyor olacak ki yüz binlerce lira verip kombine yenilediler, geçen sene locaları sattınız. bu insanlar bu satın almaları yaparken sizin orada olmanıza güvendi.

    şimdi haberler çıkıyor birkaç kişiye kırılmışsınız bırakıyorsunuz diye. ailenizin sağlık sorunları vardır geçmiş olsun, çok yoruldunuz çok yıprandınız tek başınıza savaştınız birçok konuda hakkınız ödenmez allah razı olsun. ama üç beş kişiye kırılıp bu camiayı yine ağzına bir parmak bal çalıp bırakırsanız, birçoğumuz bunu unutmayız. belli ki yolunuzun sonu galatasaray başkanlık koltuğu. yarın o koltuğa oturduğunuzda bizim inancımızda bir nebze eksiklik, ağzımızda bir burukluk olur. biz galatasaray'a küsmeyiz, sizi de sevmeye devam ederiz hakkınız vardır. galatasaray için taş üstüne taş koyduğunuz için saygımız vardır. ama bir yanımız buruk kalır.

    gelin vazgeçin bu karardan, düşün önümüze yürüyelim arkanızdan elimizden geldiğince, karınca kararınca.

    bu yolun sonu güzel bir yere çıkıyor erden bey, az kaldı biraz daha dayanın.

    sevgiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın