resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4525
    türkiye'nin en büyük sermaye gücünün varisi tarafından defalarca canlı yayında tehdit edilmiştir.

    öyle bir sermayeden bahsediyoruz ki televizyon kanallarından bazı devlet kurumlarına, kulüp başkanlarından hakemlere kadar kimse gıkını çıkaramıyor. savcılar hakimler dokunamıyor. işsiz kalma - belki daha kötüsü - riski yüzünden herkes sus pus, ağam paşam çekiyor. bir tirandan bahsediyoruz. tam karşısında duran bir tirandan hem de.

    bu tirana karşı sesini çıkarabilmiş, elinde bilgiler ve kozlar olduğunu açık açık söylemiş, savcıları göreve davet etmiştir.

    peki sonra?

    ne kadar gündem oldu söyledikleri?

    galatasaray camiasından kaç kişi arkasında durdu?

    ima ettiklerinin ne olduğunu kaç gazeteci gündeme getirebildi? kaç kişi araştırdı?

    iddialarını kaç savcı inceledi? hangi savcı neler olup bittiğini sordu?

    taraftar ne kadar destek verebildi? fenerbahçe konyaspor'a daha fazla gol attı diye transfer boklamaktan ötesine kafası basmayan kitlenin ne kadar umurunda oldu söyledikleri?

    iş kendi taraftar egosunu tatmin etmeye gelince herkes karşı tarafın kollandığını, şikeye şaibeye bulaştığını dile getiriyor ve bu adam bunun gerçek olduğunu, bu konuda bir şeyler yapılması gerektiğini söyledi, suç şebekesinin başı tiran tarafından tehdit edildi.

    kaç taraftar gündeme getirdi bunu? devlete, hukuk birimlerine kaç kişi baskı yaptı? kaç kişi soruşturma için gündem oluşturdu? kaç kişi temiz eller operasyonu talep etti?

    erden timur "ölümü göze aldım" diye bir savaş başlatmaya çalıştı, savaşa kimse gelmedi. arkasında olması gereken koca bir kitle, bütün sezonu "aman fenerbahçe'nin bize sataşacak kozu olmasın:(" kaygısıyla histeri krizlerinde geçirdi. adam suç işleniyor diye bağırdı, milyonlarca insan "aman fenerbahçe bize nasıl laf edecek" diye düşünmekten adamın söylediklerini zerre ciddiye almadı.

    ne yapacaktı abi adam? hayır cidden, ne yapacaktı?

    milyonlarca dolarlık bir suç şebekesini kimse ciddiye almadı diyorum anlıyor musunuz bunun ne olduğunu? ,tiran tarafından defalarca açık açık tehdit edildi ve herkes kafayı kuma gömdü diyorum. öyle bir durumda ki kendisini açık açık ve cesaretle savunan tek kişi icardi mk, ya ne yapacaktı?

    bırakıp gitmesi kadar doğal bir şey yok. kerem aktürkoğlu'nun bitmeyen duygusallıkları, fatih terim'in yönetimle anlaşamadıkça çekip gitmeleri gibi bir şey değil gidişi.

    işi gücü bozulmasın isteyenler, twittere esprilerinden öteye kafası basmayanlar, transfer obezleri ve hepsinden önemlisi de koca bir hukuk sistemi yalnız bıraktı adamı başlatmak istediği savaşta. ki bu "elleşme biz bu sistemden memnunuz" anlamına gelir. o da "ben değilim, o zaman ben yokum" dedi.

    hakikaten soruyorum, başka ne yapacaktı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın