resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4519
    genelde sadece transfer üzerinden bir değerlendirme yapılıyor hakkında. icardi, mertens, torreira gibi muhteşem transferlere de imza atmıştır, sırf taraftarı mutlu etmek rakiplerle dalga geçebilmek için şampiyon olan kadroya 12 yeni transfer yapmak bunların çoğunu zaten öncelik olmayan kanatlara yapmak zaha, tete, ziyech gibi maliyetli oyuncularla doldurmak gibi yanlışa da imza atmıştır.

    fakat erden tümur’u transfer üzerinden değerlendirmek büyük hatadır. transfer bu bazen tutar bazen tutmaz. işte fener’in durumu işte beşiktaşın durumu. tonla para harcayıp nal topladılar. o yüzden bence daha önemlisi erden timur’un vizyonudur. yaptığı fedakarlıklardır. takımda oluşturduğu aile havasıdır.

    o gerçekten senin gibi benim gibi galatasaray’ı çok seven bir taraftardır. torreira ile yerlerde yuvarlanır, icardi ile zıplar, kutlamalara rahmetli metin’in fotoğrafı ile çıkar. kalbinin temizliği yüzüne yansımış iyi yürekli bir insandır. takıma milyonlarca euro harcamakla kalmamış deprem bölgesine de çokça para harcamıştır. hagi’lerden, drogba’lardan, sneijder’lerden cicaldau morutan seviyesine düşen vizyonu tekrar arşa çıkarmıştır. yerli yabancı herkesi ortak hedefe motive etmiş, sevgiye dayalı bir aile ortamı oluşturmuştur. muhtemelen işlerine zarar veren sponsorlukla galatasaray’a ciddi kaynak aktarmıştır. mecidiyeköy ve florya projesi ile sacha boey satışından galatasaray’ın geleceğini kurtarmıştır.

    yaptıklarını uzun uzun anlatabiliriz hepimiz. şahsen kendisini seviyor, beğeniyor, devam etmesini istiyorum. etmezse de canı sağolsun. biz galatasaray aşkıyla yolumuza devam ederiz. kuşkum yok, seneye 5. yıldızı alırsak kutlamalarda o da aramızda olur, bizim kadar, bizim gibi sevinir. sonra mı? sonra bir gün galatasaray’a başkan olarak, en ihtiyaç duyulan zamanda geri döner.

    gelecekteki başkanımızı eğer ayrılıkta ısrar ederse bugün sevgi ile uğurlayalım ki, yarın geri geldiğinde yek vücut etrafında kenetlenelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın