resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9535
    gitmek istemesine saygı duyarım. fakat bu kadar gideceğim deyip, kulübün pazarlık gücünü düşürmeseydi keşke. erden timur, boey transfer sürecini anlattı. oyuncu gitmek istiyormuş. az buz değil baya gitmek istiyormuş. erden başkan durumu anlatmış. biz de gitmene yardımcı oluruz ama beklentilerimiz var. bu şekilde davranırsan, bizim pazarlık gücümüz kalmaz diye. adamlar kafalarındaki bonservisin neredeyse iki katını vererek aldılar.

    şampiyonluk maçının röportajında veda edersen, galatasaray kimle nasıl pazarlık yapsın? 12 milyon ile 15 milyon arasındaki 3 milyon şuan için o kadar devasa paralar ki. o 3 milyonla barış ve kerem'i aldık. öyle düşünmek lazım. kur farkının bu kadar yüksek olduğu zamanda, her euronun değeri var. her yıl 10 tane oyuncu satan, hollanda, portekiz takımı değiliz. ayda, yılda bir iki tane oyuncu geliştiriyoruz. son yıllarda arttı ama genele vurduğun zaman türk takımlarında oyuncu geliştirme problemi hep vardı.

    kerem ile aynı istatistikleri verecek, yeri gelince yedek kalacak, yeri gelince kaptanlık edecek birisini 12 milyon'a bulabilir miyiz? asla bulamayız. oyuncuyu abartma niyetinde değilim ama elimizdeki asseti de düzgün değerlendirelim.

    inşallah bu transfer görüşmelerine erden timur dahil olur. yoksa elimizdeki bütün kaliteli oyuncuları 3 kuruşa kaybedeceğiz korkusu var bende.
App Store'dan indirin Google Play'den alın